preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica

 > Naslovnica
Vijesti

Korizma u duhu misija

Autor: Administrator , 24. 4. 2017.

U našoj školi, Eugena Kumičića u Velikoj Gorici, ove korizme učenici i djelatnici su ponovno pokazali veliko i darežljivo srce kada su u pitanju ljudi u potrebi. Točnije, skupljali smo novčana sredstva za pomoć u školovanju djece iz razorenih i siromašnih obitelji u dalekoj nam Boliviji. 
Sve je počelo početkom školske godine 2016./2017. kada su učenici 7. d razreda skupili novčana sredstva u iznosu od 300.00 kn koji su bili dostatni za „Kumstvo u Boliviji“ malog dječaka imenom Santiago Chamo Loayza čiji smo mi krsni kumovi.
Svojim korizmenim odricanjima uspjeli smo sakupiti, ne tako mali iznos od, 1.300,00 kn koji je razveselio i pomogo mališanima u daljnjem školovanju. Ovim putem u ime aktiva vjeroučiteljica od srca zahvaljujemo svima na pomoći koju su pružili u ovoj korizmenoj akciji.
„Što god učiniste jednome od ove moje najmanje braće, meni učiniste.“ (usp. Mt 25,40) 

 

 
Info

Akcije skupljanja starog papira i čepova su u pravilu svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu. Skupljamo stari papir i čepove kroz cijelu šk. godinu. Bilo koji radni dan od 8-19h javite se spremačicama ili domaru koji će izvagati i zapisati za koji razred ste donijeli i to se pribraja u akciju. Hvala vam!

E dnevnik

Dragi učenici, korisničko ime i lozinku dobit ćete kod svoje učiteljice ili razrednice.

Dragi roditelji, za uslugu eGrađani obratite se u najbližu poslovnicu FINE.

Dokumenti
Oglasna ploča
CMS za škole logo
Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica / J. Pucekovića 4, HR-10410 Velika Gorica / os-ekumicica-velikagorica.skole.hr / ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju