preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica

 > Naslovnica
Vijesti

Poziv na obilježavanje Nacionalnog dana - sportsko selo

Autor: Sara Vrbanc, 29. 9. 2023.

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Ministarstvo turizma i sporta, sa Zajednicom športskih udruga grada Velike Gorice kao partnerom organizira Europski tjedan sporta. Ovu međunarodnu inicijativu pokrenula je Europska komisija kako bi promicala sport i tjelesnu aktivnost građana diljem Europe te se u Republici Hrvatskoj kao i u ostalim članicama održava deveti put.

Ovogodišnji Nacionalni dan – sportsko selo, održati će se u Velikoj Gorici 01.10. od 11:00 – 17:00 sati u parku dr. Franje Tuđmana, s obzirom da je Velika Gorica proglašena Europskim gradom sporta za 2023. godinu.

I ove godine biti će organizirano niz događanja kojim će se obuhvatiti brojne aktivnosti te ih predstaviti građanima.

Ovogodišnji Nacionalni dan – sportsko selo, održati će se u Velikoj Gorici 01.10. od 11:00 – 17:00 sati u parku dr. Franje Tuđmana, s obzirom da je Velika Gorica proglašena Europskim gradom sporta za 2023. godinu.

U parku će biti postavljeno sportsko selo gdje će se građani imati priliku upoznati s različitim sportovima i različitim oblicima tjelesne aktivnosti. Na ovogodišnjem obilježavanju nacionalnog dana sporta predstaviti će se 35 sportskih udruga koje djeluju u Velikoj Gorici, najviše iz Zajednice športskih udruga zatim iz Sportsko rekreacijskog saveza i Para sportskog saveza.

Cilj sportskog sela je građanima prezentirati sportove i predstaviti sportske klubove te ih potaknuti da pronađu neku aktivnost za sebe i više vremena provedu na svježem zraku te im pokazati da vježbanje osim što je zdravo može biti i korisno.

Sve aktivnosti koje se provode u sklopu Europskog tjedna sporta su besplatne i dostupne za građane.

Ovim putem pozivamo i Vas da nam se pridružite i sudjelujete u programu. Uz bogati program i aktivnosti, zajedno s Vama cilj nam je dodatno informirati građane te ih upoznati s različitim sportovima i klubovima koji djeluju na području Velike Gorice a koji će prezentirati svoje sportove i sportske aktivnosti i bogata postignuća u radu.

Velika Gorica će po prvi puta na jednom mjestu vidjeti toliki broj sportskih klubova koji će još jednom pokazati sve ono najbolje iz velikogoričkog sporta.
Info
 
E dnevnik

Dragi učenici, korisničko ime i lozinku dobit ćete kod svoje učiteljice ili razrednice.

Dragi roditelji, za uslugu eGrađani obratite se u najbližu poslovnicu FINE.

Priloženi dokumenti:
STATUT 2019.pdf
OTVORENI SAT 2324.xls

 
Dokumenti
 
Oglasna ploča
 

e-mail:
os-eugena-kumicica@zg.t-com.hr;
ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr

MB : 80613269

OIB: 40011714464

TEL: 6221302, 

FAX: 6222029

Ime vlasnika računa : Grad Velika Gorica

Naziv banke: Erste

IBAN broj: HR66 24020061854100005

HR 64

Poziv na broj : 7803-14371-MB uplatitelja

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica / J. Pucekovića 4, HR-10410 Velika Gorica / os-ekumicica-velikagorica.skole.hr / ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju