preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica

 > Comenius

vijesti

Evaluacija (kliknite na više) Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marina Karačić, 10. 6. 2015. 22:05

 [više]

Spremamo se za Poljsku.... :)

Autor: Marina Karačić, 29. 4. 2015. 17:18

Naučite najvažnije riječi na poljskom jeziku!

http://www.17-minute-world-languages.com/hr/poljski/

 

 

 

 [više]

Comenius projekt - posjet Njemačkoj

Autor: Administrator , 4. 11. 2014. 19:27

Prohladno listopadsko jutro. Ispred škole Eugena Kumičića skuplja se vesela družina.Kamo će družina? Putuje u Njemačku u Augsburg.U ovoj veseloj družini su 23 učenika i 3 mentora.Svi su  članovi COMENIUSA. Smjestili smo se u udobni autobus i putovanje je moglo početi.

    Kada smo nakon jedanaest sati putovanja napokon stigli u Meintingen, srdačno su nas dočekali profesori i učenici domaćini škole COMENIUSA. Te večeri smo  imali doživljajni obilazak mjesta, a kada smo se vratili u hostel spremili smo se za spavanje i odmah zaspali.
    Tijekom našeg petodnevnog boravka posjetili smo dvorac u kojemu smo saznali ponešto o njihovoj prošlosti, a  u Munchenu muzej o čovjekovu tijelu i prirodi koji nas okružuje. Zanimljivo nam je bilo na susretu s vatrogascima. Vatrogasci su se potrudili da nam što bolje pokažu opasan posao kojim se bave. Bilo me je strah kad su nas podigli u košari na visinu od 30 metara. Posjetili smo i Botanički vrt, no nažalost padala je kiša, ali svejedno nam se svidjelo. Imali smo i razne radionice koje su nam bile vrlo zanimljive. Posebno nam se svidio sportski dan gdje smo mogli odmjeriti snage s Poljacima i Nijemcima u raznim igrama. Četvrti dan našeg boravka večeru su nam spremili naši prijatelji Nijemci. Kratko smo se podružili jer smo se morali spremiti za povratak. Zadnjeg dana našeg boravka imali smo slobodno za kupovanje suvenira i razgledavanje gradića Donauwortha. Kako se bližio povratak, mi smo postajali sve tužniji. Bilo je lijepo pet dana  družiti se s učenicima  iz Njemačke i Poljske.

     Vrijeme povratka je stiglo. Pozdravili smo se, izmijenili brojeve telefona, ušli u autobus i krenuli kući. Bilo nam je lijepo, vrijeme u druženju i bez škole brzo je prošlo. Svi smo bili sretni što se vraćamo u naše obitelji i u Lijepu Našu.

  

                                                                                         Paula Tomčić 7. a
                                                                                   OŠ Eugena Kumičića

 

 [više]

Comenius tjedan u Hrvatskoj od 2.6. do 6.6.2014. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marina Karačić, 29. 5. 2014. 20:39

Za pregled programa kliknite na više. laugh

 [više]

Keks Torte Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marina Karačić, 26. 3. 2014. 09:42

Comenius grupa u akciji....   :)

 

 [više]

Comenius Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 2. 10. 2013. 12:25

Pogledajte prezentaciju koja se nalazi u privitku. 

 [više]

 Info

Akcije skupljanja starog papira i čepova su u pravilu svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu. Skupljamo stari papir i čepove kroz cijelu šk. godinu. Bilo koji radni dan od 8-19h javite se spremačicama ili domaru koji će izvagati i zapisati za koji razred ste donijeli i to se pribraja u akciju. Hvala vam!

E dnevnik

Dragi učenici, korisničko ime i lozinku dobit ćete kod svoje učiteljice ili razrednice.

Dragi roditelji, za uslugu eGrađani obratite se u najbližu poslovnicu FINE.

Dokumenti
Oglasna ploča
CMS za škole logo
Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica / J. Pucekovića 4, HR-10410 Velika Gorica / os-ekumicica-velikagorica.skole.hr / ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju