Zadržavamo pravo izmjene jelovnika.
Od 16. 1. 2023. učenici koji idu na nastavu ujutro imaju mliječni obrok. Učenici koji idu na nastavu poslije podne imaju kuhani obrok.
Od 9. 1. 2023. organizirana je besplatna prehrana za učenike. Za učenike korisnike produženog boravka cijena školske prehrane smanjiti će se za 1,33 EUR.
Uplatnice za školsku kuhinju šaljemo na e-mail. Molimo Vas da ispunite izjavu za uplatnice i da je pošaljete sa e-mail adrese na koju želite dobivati uplatnice. U koliko imate više djece molimo da ih navede u e-mailu. Roditelji koji su do sada dobivali uplatnice na e-mail ne moraju ispunjavati izjave.
Sva pitanje u vezi školske kuhinje molimo da i dalje da upućujete na
e-mail: crnkovicja@gmail.com ili tel: 6260 562, a ne na e-mail sa kojega ćete dobivati uplatnice.
Jelovnik
UJUTRO 24.3. – 28.3.2025.
PONEDJELJAK |
lino lada u integralnom pecivu, kakao, voće |
UTORAK |
mafin, čokoladno mlijeko |
SRIJEDA |
griz na mlijeku, voće |
ČETVRTAK |
školska pizza (miješana i sa sirom), čaj, voće |
PETAK |
kukuruzni klipić, tekući jogurt, voće |
POPODNE 24.3. –28.3.2025.
PONEDJELJAK |
varivo od graha s ječmenom kašom, kobasice, voće |
UTORAK |
mafin, čokoladno mlijeko |
SRIJEDA |
varivo od mahuna s svinjetinom, voće |
ČETVRTAK |
rižoto sa piletinom i tikvicama, cikla, voće |
PETAK |
kuhane štrukle |
UJUTRO 17.3. – 21.3.2025.
PONEDJELJAK |
lino lada u integralnom pecivu, kakao, voće |
UTORAK |
školski sendvič (šunka, sir), kečap, majoneza, zelena salata, sok, voće |
SRIJEDA |
griz na mlijeku, voće |
ČETVRTAK |
školska pizza (miješana i sa sirom), čaj, voće |
PETAK |
kukuruzni klipić, tekući jogurt, voće |
POPODNE 17.3. –21.3.2025.
PONEDJELJAK |
varivo od graha s ječmenom kašom, kobasice, voće |
UTORAK |
umak bolonjez, tjestenina, parmezan, voće |
SRIJEDA |
varivo od mahuna s svinjetinom, voće |
ČETVRTAK |
rižoto sa piletinom i tikvicama, cikla, voće |
PETAK |
kuhane štrukle, voće |
Doručak boravak
Doručak za učenike u boravku se razlikuje ovisno o dostupnosti pojedinih namirnica, te je organiziran po principu švedskog stola tako da svaki dan učenici mogu izabrati između više vrsta namirnica. U nastavku pročitajte što može biti ponuđeno učenicima za doručak.
Učenici u boravku za doručak svaki dan imaju na izbor nekoliko vrsta kruha (crni, kukuruzni ili raženi ili kruh sa sjemenkama), različite namaze (maslac, med, voćni namaz, sirni namaz, margarin, riblja pašteta) i različite napitke (čaj od šipka i šumskog voća s medom i limunom, kakao ili mlijeko ili bijela kava, voda). Ovisno o sezoni učenicima je ponuđeno i svježe voće.
Po danima se na stol dodaje:
- kuhani griz na mlijeku s posipom od čokolade, zobene pahuljice, musli, kukuruzne pahuljice ili čokolino
- suho voće(smokve, bademi, grožđice)
- sendvič s purećom salamom i tvrdim sirom
- tekući jogurt, acidofilno mlijeko
- kuhana jaja, svježi sir i vrhnje, sir namaz s vlascem
24.3. – 28.3. 2025.
|
RUČAK |
UŽINA |
PONEDJELJAK |
varivo od graha s ječmenom kašom, hrenovke, puding |
Banane |
UTORAK |
pizza, sokić |
Donut |
SRIJEDA |
Sezonsko varivo (mauhne) s junetinom, kolač |
Voće |
ČETVRTAK |
Juha, puretina u umaku, njoki, salata |
Mafin od mrkve |
PETAK |
Gusta juha, špinat, jaja, krumpir |
Kukuruzni klipić |
17.3. – 21.3.2025.
|
RUČAK |
UŽINA |
PONEDJELJAK |
grašak varivo s noklicama, piletina, kompot |
pecivo i namaz |
UTORAK |
juha, umak bolonjez, špageti, parmezan, salata |
voće |
SRIJEDA |
juha, junetina u umaku, žganci, salata |
voće |
ČETVRTAK |
kelj varivo , mesna štruca puding |
donat |
PETAK |
juha, riba, krumpir, blitva |
kukuruzni svitak |