Školska kuhinja

Zadržavamo pravo izmjene jelovnika.

 Od 16. 1. 2023. učenici koji idu na nastavu ujutro imaju mliječni obrok. Učenici koji idu na nastavu poslije podne imaju kuhani obrok.

Od 9. 1. 2023. organizirana je besplatna prehrana za učenike. Za učenike korisnike produženog boravka cijena školske prehrane smanjiti će se za 1,33 EUR.

Uplatnice za školsku kuhinju šaljemo na e-mail. Molimo Vas da ispunite izjavu za uplatnice i da je pošaljete sa e-mail adrese na koju želite dobivati uplatnice. U koliko imate više djece molimo da ih navede u e-mailu. Roditelji koji su do sada dobivali uplatnice na e-mail ne moraju ispunjavati izjave.  

 

 

 

 

 

 

 

Sva pitanje u vezi školske kuhinje molimo da i dalje da upućujete na

 e-mail: crnkovicja@gmail.com ili tel: 6260 562, a ne na e-mail sa kojega ćete dobivati uplatnice.

 

Jelovnik

UJUTRO 24.3. – 28.3.2025.

PONEDJELJAK

  lino lada u integralnom pecivu, kakao, voće

 UTORAK

   mafin, čokoladno mlijeko

SRIJEDA

  griz na mlijeku, voće

ČETVRTAK

  školska pizza (miješana i sa sirom), čaj, voće

PETAK

  kukuruzni klipić, tekući jogurt, voće

 POPODNE  24.3. –28.3.2025.

PONEDJELJAK

  varivo od graha s ječmenom kašom, kobasice, voće

UTORAK

  mafin, čokoladno mlijeko

SRIJEDA

  varivo od mahuna s svinjetinom, voće

ČETVRTAK

   rižoto sa piletinom i tikvicama, cikla, voće

PETAK

   kuhane štrukle

UJUTRO 17.3. – 21.3.2025.

PONEDJELJAK

   lino lada u integralnom pecivu, kakao, voće

 UTORAK

   školski sendvič (šunka, sir), kečap, majoneza, zelena salata, sok, voće

SRIJEDA

  griz na mlijeku, voće

ČETVRTAK

  školska pizza (miješana i sa sirom), čaj, voće

PETAK

  kukuruzni klipić, tekući jogurt, voće

 

POPODNE  17.3. –21.3.2025.

PONEDJELJAK

   varivo od graha s ječmenom kašom, kobasice, voće

UTORAK

   umak bolonjez, tjestenina, parmezan, voće

SRIJEDA

   varivo od mahuna s svinjetinom, voće

ČETVRTAK

   rižoto sa piletinom i tikvicama, cikla, voće

PETAK

   kuhane štrukle, voće

 

 

Doručak boravak

 

Doručak za učenike u boravku se razlikuje ovisno o dostupnosti pojedinih namirnica, te je organiziran po principu švedskog stola tako da svaki dan učenici mogu izabrati između više vrsta namirnica. U nastavku pročitajte što može biti ponuđeno učenicima za doručak.

 

Učenici u boravku za doručak svaki dan imaju na izbor nekoliko vrsta kruha (crni, kukuruzni ili raženi ili kruh sa sjemenkama), različite namaze (maslac, med, voćni namaz, sirni namaz, margarin, riblja pašteta) i različite napitke (čaj od šipka i šumskog voća s medom i limunom, kakao ili mlijeko ili bijela kava, voda). Ovisno o sezoni učenicima je ponuđeno i svježe voće.

 

Po danima se na stol dodaje:

  • kuhani griz na mlijeku s posipom od čokolade, zobene pahuljice, musli, kukuruzne pahuljice ili čokolino
  • suho voće(smokve, bademi, grožđice)
  • sendvič s purećom salamom i tvrdim sirom
  • tekući jogurt, acidofilno mlijeko
  • kuhana jaja, svježi sir i vrhnje, sir namaz s vlascem

24.3. – 28.3. 2025.

 

RUČAK

UŽINA

PONEDJELJAK

varivo od graha s ječmenom kašom, hrenovke, puding

Banane 

UTORAK

pizza, sokić

Donut

SRIJEDA

Sezonsko varivo (mauhne) s junetinom, kolač

Voće

ČETVRTAK

Juha, puretina u umaku, njoki, salata

Mafin od mrkve

PETAK

Gusta juha, špinat, jaja, krumpir

Kukuruzni klipić

17.3. – 21.3.2025.

 

   RUČAK

   UŽINA

PONEDJELJAK

 grašak varivo s noklicama, piletina, kompot

pecivo i namaz

UTORAK

  juha, umak bolonjez, špageti, parmezan, salata

   voće

SRIJEDA

juha, junetina u umaku, žganci, salata

   voće

ČETVRTAK

  kelj varivo , mesna štruca puding

   donat

PETAK

juha, riba, krumpir, blitva

 kukuruzni svitak

 

 

  

 

 

 

Skip to content