Školska kuhinja

Zadržavamo pravo izmjene jelovnika.

 Od 16. 1. 2023. učenici koji idu na nastavu ujutro imaju mliječni obrok. Učenici koji idu na nastavu poslije podne imaju kuhani obrok.

Od 9. 1. 2023. organizirana je besplatna prehrana za učenike. Za učenike korisnike produženog boravka cijena školske prehrane smanjiti će se za 1,33 EUR.

Uplatnice za školsku kuhinju šaljemo na e-mail. Molimo Vas da ispunite izjavu za uplatnice i da je pošaljete sa e-mail adrese na koju želite dobivati uplatnice. U koliko imate više djece molimo da ih navede u e-mailu. Roditelji koji su do sada dobivali uplatnice na e-mail ne moraju ispunjavati izjave.  

 

 

 

 

Sva pitanje u vezi školske kuhinje molimo da i dalje da upućujete na

 e-mail: crnkovicja@gmail.com ili tel: 6260 562, a ne na e-mail sa kojega ćete dobivati uplatnice.

 

Jelovnik

UJUTRO 14.4. – 16.4.2025.

PONEDJELJAK

   Lino-lada u integralnom pecivu,kakao, voće

 UTORAK

   griz na mlijeku s posipom od čokolade, voće

SRIJEDA

  mafin, voće

ČETVRTAK

 /

PETAK

 /

 

POPODNE  14.4. –16.4.2025.

PONEDJELJAK

   grah varivo s ječmenom kašom, kobasice, voće

UTORAK

   umak bolonjez, integralna tjestenina, salata, voće

SRIJEDA

   pizza, voće

ČETVRTAK

  /

PETAK

   /

UJUTRO 7.4. – 11.4.2025.

PONEDJELJAK

   kroasan od marelice, kakao, voće 

 UTORAK

   hot-dog, svježe cijeđeni sok od kruške i jabuke, voće

SRIJEDA

  čokoladne kuglice, musli, mlijeko, voće

ČETVRTAK

  školski sendvič (šunka, sir), kečap, majoneza, zelena salata, voće, sok

PETAK

  burek od sira, jogurt, voće

 

POPODNE  7.4. –11.4.2025.

PONEDJELJAK

   grašak varivo s piletinom, kruh, voće

UTORAK

   umak od puretine, njoki, salata, voće

SRIJEDA

   sezonsko varivo (kelj) s teletinom, voće

ČETVRTAK

   đuveč s rižom, svinjetina, salata, voće

PETAK

   riblji štapići, krumpir, blitva, voće

  

Doručak boravak

 

Doručak za učenike u boravku se razlikuje ovisno o dostupnosti pojedinih namirnica, te je organiziran po principu švedskog stola tako da svaki dan učenici mogu izabrati između više vrsta namirnica. U nastavku pročitajte što može biti ponuđeno učenicima za doručak.

 

Učenici u boravku za doručak svaki dan imaju na izbor nekoliko vrsta kruha (crni, kukuruzni ili raženi ili kruh sa sjemenkama), različite namaze (maslac, med, voćni namaz, sirni namaz, margarin, riblja pašteta) i različite napitke (čaj od šipka i šumskog voća s medom i limunom, kakao ili mlijeko ili bijela kava, voda). Ovisno o sezoni učenicima je ponuđeno i svježe voće.

 

Po danima se na stol dodaje:

  • kuhani griz na mlijeku s posipom od čokolade, zobene pahuljice, musli, kukuruzne pahuljice ili čokolino
  • suho voće(smokve, bademi, grožđice)
  • sendvič s purećom salamom i tvrdim sirom
  • tekući jogurt, acidofilno mlijeko
  • kuhana jaja, svježi sir i vrhnje, sir namaz s vlascem

14.4. – 16.4.2025.

 

   RUČAK

   UŽINA

PONEDJELJAK

  grašak varivo s noklicama, piletina, kompot

   voće

UTORAK

  povrtna juha, špageti bolonjez, salata

   keks

SRIJEDA

  pizza

   voće

ČETVRTAK

 /

 /

PETAK

    /

7.4. – 11.4. 2025.

 

RUČAK

UŽINA

PONEDJELJAK

sezonsko varivo (mahune) sa svinjetinom, desert

Kroasan

UTORAK

juha, lazanje s povrćem i mljevenim mesom

Voće 

SRIJEDA

Krumpir gulaš s junetinom, kompot

Donut

ČETVRTAK

Juha, pečena piletina, mlinci, cikla salata

Voće

PETAK

Juha, zapečene štrukle sa sirom

Burek

 

 

Skip to content