preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica

Zadruga Vuzel

Dani učeničkih zadruga Zagrebačke županije

Autor: Administrator , 1. 6. 2017. 14:40

U petak 26. svibnja 2017. naša učenička zadruga "Vuzel" sudjelovala je na manifestaciji Dani učeničkih zadruga Zagrebačke županije, koja se održavala u Jastrebarskom.

Zadrugari Ivan Sabo, Brigita Križanac i Luka Feljan Facko predstavili su naše proizvode. Pleteni nakit, keramički broševi i proljetno cvijeće samo su dio onoga što se na štandu moglo pronaći. 

U pratnji učenika bile su voditeljica UZ Tajana Brnić i profesorica likovne kulture  Gordana Plepelić Šokec.

 [više]

Međunarodna suradnja naše zadruge Vuzel

Autor: Administrator , 11. 5. 2017. 10:57

Učenici naše zadruge Vuzel pod vodstvom nastavnica Gordane Plepelić Šokec i Tajane Brnić uz još sedamnaest zadruga Zagrebačke županije boravili su u Makedoniji od 5. do 8. svibnja 2017. Učenici, učitelji i domaćini su sudjelovali u programu koji se sastojao od obilaska Skopja, Ohrida, Tetova i Popove Šapke. Taj posjet je početak suradnje školskih zadruga Zagrebačke županije i hrvatske nastave u Makedoniji. Vratili su se prepuni dojmova, lijepih iskustava i novih poznanstava što možete pogledati u slikama ispod teksta.

Ostale slike su u fotogaleriji

 [više]

Održana 13. uskršnja izložba učeničkih zadruga Zagrebačke županije

Autor: Administrator , 5. 4. 2017. 11:37

Održana 13. uskršnja izložba učeničkih zadruga Zagrebačke županije na kojoj su izlagali i naši zadrugari pod vodstovom profesorice Gordane Plepelić Šokec i Tajane Brnić. Učenici su predstavili svoje rukotvorine s još 11 drugih učeničkih zadruga. Osim gledanja, posjetitelji su mogli i kupiti njihove ukrasne i uporabne predmete. Više o izložbi pogledajte ovdje

 [više]

Božićna prodaja učeničke zadruge Vuzel

Autor: Administrator , 16. 12. 2016. 08:32

Božićna prodajna izložba svih zadruga Zagrebačke županije održana je u Zagrebu. Sudjelovala je i naša zadruga Vuzel s Lukom Ćosić u pratnji prof. Gordane Plepelić Šokec. Prodavali smo Turopoljske poculice, domaće sapune, svijećnjake, broševe i nakit. Sudjelovao je i župan, a prodaja je prošla vrlo uspješno.

Više o tome pogledajte i na drugim portalima na ovoj i ovoj poveznici.

 

Božićna prodaja predmeta naše vrijedne zadruge bit će u našoj školi u ponedjeljak, utorak i srijedu 19.-21. prosinca 2016., od 9-18 sati.

 [više]

Naši zadrugari u posjetu Iloku

Autor: Administrator , 26. 9. 2016. 08:10

U periodu od 22. do 24.9.2016. naši zadrugari Luka Feljan Facko i Nika Ćorić su u pratnji profesorice Tajane Brnić i Gordane Plepelić Šokec išli na međužupanijsku suradnju učeničkih zadruga Zagrebačke županije u Ilok.
U suradnji s OŠ Lovas sudjelovali su raznim radionicama, berbi grožđa, obišli Iločke podrume, razgledali povijesnu jezgru grada Iloka te u povratku posjetili grad Vukovar.

 

 

 [više]

 Info

Akcije skupljanja starog papira i čepova su u pravilu svaku zadnju srijedu u mjesecu. No, skupljamo stari papir i čepove kroz cijelu šk. godinu. Bilo koji radni dan od 8-19h javite se spremačicama ili domaru koji će izvagati i zapisati za koji razred ste donijeli i to se pribraja u akciju. Hvala vam!

E dnevnik

Dragi učenici, korisničko ime i lozinku dobit ćete kod svoje učiteljice ili razrednice.

Dragi roditelji, za uslugu eGrađani obratite se u najbližu poslovnicu FINE.

Dokumenti
Oglasna ploča
CMS za škole logo
Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica / J. Pucekovića 4, HR-10410 Velika Gorica / os-ekumicica-velikagorica.skole.hr / ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju