preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica

 > Naslovnica
Vijesti

Drugi razredi u posjetu Javnoj vatrogasnoj postrojbi VG

Autor: Administrator , 12. 5. 2017.

2. svibnja 2017. godine smo išli u posjet vatrogascima. Kad smo stigli, ušli smo u veliku učionicu gdje nas je dočekao vatrogasac. Učili smo o požaru, naprimjer da vatra ne može gorjeti ako nema zraka, da se kroz dim ništa ne vidi, kako možemo u svojim domovima ugasiti vatru da ne bi došlo do požara itd.
Nakon toga smo otišli u garažu. Tamo smo vidjeli vatrogasno vozilo. Vatrogasac nam je pokazao i dao da probamo kako je teško vatrogasno odijelo. Vani smo također puno naučili. Na kraju smo se fotografirali ispred vatrogasnog vozila za uspomenu. Bilo nam je jako lijepo.

Gabrijela Tomić, 2.d

 
Info

Akcije skupljanja starog papira i čepova su u pravilu svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu. Skupljamo stari papir i čepove kroz cijelu šk. godinu. Bilo koji radni dan od 8-19h javite se spremačicama ili domaru koji će izvagati i zapisati za koji razred ste donijeli i to se pribraja u akciju. Hvala vam!

E dnevnik

Dragi učenici, korisničko ime i lozinku dobit ćete kod svoje učiteljice ili razrednice.

Dragi roditelji, za uslugu eGrađani obratite se u najbližu poslovnicu FINE.

Dokumenti
Oglasna ploča
CMS za škole logo
Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica / J. Pucekovića 4, HR-10410 Velika Gorica / os-ekumicica-velikagorica.skole.hr / ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju